Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Prikaži bočnu traku
Prikazati 10 25 35
kn95zastitnamaska
Zatvori

Maska KN95

Višeslojna (4 zaštitna sloja) maska izrađena od veoma kvalitetnih materijala. 95% zaštite od toksičnih čestica veličine 2 do 5 mikrometara. Sertifikovana kao FFP2 ili N95 zaštitna maska. Ima dodatak za nos radi perfektnog naleganja na lice. Sklopiva je po vertikali radi praktičnijeg odlaganja. Otporna je na vlagu, lagana i prozračna. Veoma udobna za nošenje, nije toksična i ne izazira iritaciju. Pružaju efikasnu zaštitu i od čestica dima i smoga.
jednokratna-hirurska-maska
Zatvori

Maska hirurška jednokratna

Jednokratna troslojna maska sa lastišem. Otporna na vlagu, nije toksična, ne iritira kožu i udobna je za nošenje. Prilagođava se svakom obliku lica zahvaljujući specijalnom dodatku za nos. Efikasnost u filtriranju bakterija (BFE): 80%. Visokokvalitetni materijali, bez lateksa, tri sloja zaštite od aerosola.
nitril rukavice
Zatvori

Nitrilne rukavice

Nitrilne rukavice bez talka za pregled. Sintetička alternativa za ljude sa alergijom tipa I. Svojom finoćom i sposobnošću hvatanja slična je rukavici od prirodnog latexa. Po zahtevima kupaca, izuzetan i konstantno kontrolisan kvalitet nove ideje SOFT. Reljefni sloj nitrila omogućava savršeno vođenje instrumenata čak i u vlažnom području. Područje upotrebe: Nitrile rukavice za pregled bez pudera se nose na rukama za zaštitu od hemikalija i takođe da spreče prenos bolesti. Opreznost: Korisnik treba da razmotri o okolnostima korišćenja u odluci da li da ukloni zaostali puder na rukavicama posle nošenja. Puder može da se ukloni temeljnim brisanjem rukavica sa sterilnim vlažnim sunđerom, sterilnim vlažnim peškirom, ili drugim efikasnim metodama. Posle upotrebe, korisnik treba da vizuelno pregleda rukavice i ukloni bilo kakvu kontaminaciju sa spoljne površine pre skidanja rukavica sa ruku. Alternativno (druga opcija) pažljivo skinuti rukavice sa ruku tako da kontaminirana spoljna površina rukavica ne dodirne Vašu kožu. Čuvanje: Čuvati na hladnom, suvom mestu, izbegavati prekomernu toplotu (30°C). Otvorena kutija treba da se zaštiti od izlaganja direktnoj sunčevoj ili fluoroscentnoj svetlosti. Rok trajanja: 5 godina od datuma proizvodnje.
Zatvori

Latex rukavice

Pregledne rukavice ja jednokratnu upotrebu od prirodnog lateka, sa niskom sadržajem pudera, univerzalne za obe ruke, nesterilne, super osetljive. Preporučuju se za upotrebu u zdravstvu, pri industrijskom čišćenju u SPA i salonima lepote.
Zatvori

Vinil rukavice

Pregledne rukavice za jednokratnu upotrebu, od vinila, univerzalne za obe ruke, nesterilne, super osetljive, bez pudera, pogodne za rukovanje hranom. Preporučuju se za upotrebu u zdravstvenoj zaštiti, SPA i salonima lepote, pripremi hrane, u prodavnicama i supermarketima i industrijskom čišćenju.
mantil jednokratni
Zatvori

Mantil jednokratni

Mantil za jednokratnu upotrebu od netkanog polipropilena. Dostupan u beloj boji, sa kopčanjem drikerom, i u plavoj boji, sa kopčanjem čičak trakom. Elastične trake oko zglobova, prikladan za zaštitu od prašine i nečistoća. Veličina M-XXXL
kombinezon-jednokratni
Zatvori

Kombinezon jednokratni

Kombinezon za jednokratnu upotrebu sa kapuljačom proizveden od netkanog polipropilena, bele boje, prikladan za zaštitu od prljavštine i minimalnih mehaničkih rizika.
jednokratne-kaljace
Zatvori

Kaljače jednokratne

Navlaka za obuću (kaljače, nazuvice) za jednokratnu upotrebu, 100% polietilen, dimenzije 15 x 41 cm, plave boje. Koristi se na velikom broju radnih mesta za zaštitu obuće od prljavštine.
kapa jednokratna
Zatvori

Kapa jednokratna

Kapa za jednokratnu upotrebu od 100% polipropilena, dostupna u dve boje - beloj i plavoj, univerzalne veličine. Koristi se u prehrambenoj industriji, mesarskoj industriji, proizvodnji itd. za zaštitu od kontaminacije i zaštitu kose od prljavštine.
vizir za lice
Zatvori

Vizir za lice

Polikarbonatni vizir pruža zaštitu od udara čestica srednje brzine (do 120 m/s) može se montirati na nosače vizira. Optička klasa vizira je 1. Dimenzija je 20 x 40 cm.