Papirna galanterija

Papirna galanterija je neizostavni deo svakodnevnog održavanja higijene u svim prostorim.
Proizvodi koje nudimo u veleprodaji u okviru programa papirna galanterija su:  složivi ubrus 100 % celuloza, složivi toalet papir 100 % celuloza, toalet papir rolna, ubrus rolna, salvete i dispanzeri.
Praktičnost i kvalitet proizvoda iz papirne galanterije čini ih nezamenljivim u životu savremenog čoveka zbog čega je njihova potrošnja danas izuzetno velika.
Naša papirna galanterija svojom cenom i kvalitetom predstavlja jedinstvenu ponudu na našem tžištu.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Prikaži bočnu traku
Prikazati 10 25 35
papirni ubrus 100% celuloza
Zatvori

Složivi ubrus 100 % celuloza

Ubrusi koje imamo u ponudi visokog su kvaliteta izrade, laminirani, po veoma povoljnim cenama. Bilo da su u pitanju složivi ubrusi ili ubrusi u rolni, naši proizvodi postavljaju visoke standarde u domenu higijene ruku. Takođe, ubrusi su izrađeni od vrhunske italijanske celuloze, pa samim tim nežno prijanjaju vašim rukama i ostavljaju ih suvim. Laminirana tehnologija lepljenja slojeva ne dozvoljava razdvajanje slojeva koji se lepe za ruke.
slozivi-tolet-papir
Zatvori

Složivi toalet papir 100 % celuloza

Složivi papirni program obuhvata široku ponudu složivih papirnih ubrusa i toalet papira izrađenih od najkvalitetnijih sirovina primenom savremenih tehnologija proizvodnje papirnih proizvoda. Složivi papirni program je kompatibilan našoj ponudi dispanzera i druge prateće opreme.
Zatvori

Salvete

Sveobuhvatna ponuda - široki izbor inovativnih materijala i dezena prilagođenih za svaku priliku.
toalet papir rolna
Zatvori

Toalet papir rolna

Troslojni toalet-papir u rolni, standardnih dimenzija za rolnice. Težina jedne rolnice je 50g. Transportno pakovanje je 50 komada.
ubrus rolna papirna galanterija
Zatvori

Ubrus rolna

Ubrusi kuhinjski, troslojni napravljeni od 100% celuloze
dispanzeri za papirne ubruse
Zatvori

Dispanzeri za složivi program

Idealno i veoma pristupačno rešenje za složive ubruse. Svojim minimalističkim dizajnom zadovoljava gotovo sve kriterijume i uklapa se u svaki enterijer. Izrađen je od kvalitetnog materijala i vrlo je lak za korišćenje. Uz dispenzer za ubruse u paketu se nalaze i sigurnosni ključ, kao i šrafovi sa tiplama.