Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Prikaži bočnu traku
Prikazati 9 24 36
air-wick-freshmatic-aparat
Zatvori

Air Wick Freshmatic aparat – komplet

NAMENA Osveživači prostora apsorbuju neželjene mirise, imaju antivirusna i antibakterijska dejstva, sadrže ulja različitih biljaka, kao i mirisne komponente koje pored osvežavanja prostora omogućavaju i neutralizaciju dima cigareta. Ovaj jedinstveni proizvod obezbeđuje kontinuirano difuzno ispuštanje pažljivo pomešanih mirisa u Vašim prostorijama, čineći Vaš dom neopisivo mirisnim i svežim. Pored toga, aparat Vam omogućava da kontrolišete nivo mirisa po Vašoj želji. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Izaberite gde želite da postavite ili okačite vaš uređaj. Postavite uređaj na visini od najmanje dva metra od poda. SASTAV Eterično ulje MERE PREDOSTROŽNOSTI Držati van domašaja dece. Osetljiv na visoku temperaturu. Ne stavljati uređaj u blizini izvora toplote, nezaštićenog plamena, ili nekih elektronskih uređaja (televizora i sl.), direktno na sunce ili negde gde je izuzetno visoka temperatura (preko 50 stepeni celzijusa). Izbegavajte kontakt sa kožom i očima. U slučaju kontakta sa očima, isperite odmah sa puno vode i potražite pomoć lekara ako iritacija ne prestane. U slučaju kontakta sa kožom, isperite sa puno sapuna i tople vode. Ukoliko dodje do gutanja potrazite odmah lekarsku pomoć i pokažite lekaru pakovanje.
air-wick-freshmatic-dopuna
Zatvori

Air Wick Freshmatic – dopuna

NAMENA Air Wick Freshmatic dopuna za aparat koji je specijalno dizajniran da osveži prostorije Vašeg doma. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Ovaj jedinstveni proizvod obezbeđuje kontinuirano difuzno ispuštanje pažljivo pomešanih mirisa u Vašim prostorijama, čineći Vaš dom neopisivo mirisnim i svežim. Sve što je potrebno jeste da dopunu priključite u Airwick automatski aparat i pustite da deluje. Pored toga, aparat Vam omogućava da kontrolišete nivo mirisa po Vašoj želji. SASTAV Eterično ulje MERE PREDOSTROŽNOSTI Držati van domašaja dece. Osetljiv na visoku temperaturu. Ne stavljati uređaj u blizini izvora toplote, nezaštićenog plamena, ili nekih elektronskih uređaja (televizora i sl.), direktno na sunce ili negde gde je izuzetno visoka temperatura (preko 50 stepeni celzijusa). Izbegavajte kontakt sa kožom i očima. U slučaju kontakta sa očima, isperite odmah sa puno vode i potražite pomoć lekara ako iritacija ne prestane. U slučaju kontakta sa kožom, isperite sa puno sapuna i tople vode. Ukoliko dodje do gutanja potrazite odmah lekarsku pomoć i pokažite lekaru pakovanje.
glade-osvezivac-prostora
Zatvori

Glade osveživač prostora

Glade osveživač prostora sa automatskim sprejom je aparat dekorativnog dizajna koji se uklapa u svaki prostor. Neutrališe neprijatne mirise, čineći prostor svežim. Glade tehnoligija raspršivanja sitnih čestica omogućuje da se miris duže zadrži u vazduhu. Poseduje tajmer za podešavanje automatskog ispuštanja mirisa na 9, 18 ili 36 minuta i dugme za dodatnu svežinu.