Prikaz 1–12 od 15 rezultata

Prikaži bočnu traku
Prikazati 9 24 36
Zatvori
Zatvori

Sredstvo za staklo sa pumpicom

SASTAV nejonski surfaktanti <5 %, alkohol 5- 15 %, konzervans, miris, boja. NAMENA Tečno sredstvo za čišćenje staklenih površina. OSOBINE Glow sredstvo za čišćenje staklenih površina je tečnost azurno plave boje sa prijatnim mirisom. Sastav tečnosti je takav da omogućava efikasno pranje i ne oštećuje staklenu površinu, čisti prljavštinu sa stakla, lako se ispira, ne oštećuje gumu, boju i metal. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Nanosi se prskanjem, raspršivanjem i brisanjem. PAKOVANJE 750 ml sa pumpicom Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 750 ml – 12 kom. Mere predostrožnosti Ako je potreban medicinski savet, sa sobom poneti ambalažu ili etiketu proizvoda. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe pročitati informacije na etiketi.
glow-podoper
Zatvori

Podoper

SASTAV anjonski surfaktant <5%, konzervans, miris, boja. NAMENA Koncentrovano sredstvo za pranje podova. OSOBINE Glow sredstvo za podove je koncentrovano univerzalno sredstvo za pranje i dezodoraciju svih tvrdih, perivih površina (svih podova, podnih obloga, pločica, stepeništa i holova, hala, skladišta, itd). Prijatnog je i osvežavajućeg mirisa. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Glow sredstvo za pranje podova je koncentrovano sredstvo. Pre upotrebe se razblažuje čistom vodom u razmeri 1:20. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom. Obaveštenja o opasnosti Izaziva iritaciju kože. Dovodi do jake iritacije oka. Čuvati van domašaja dece. Mere predostrožnosti Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitne rukavice. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje. Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju.
glow-odmašćivač
Zatvori

Odmašćivač

SASTAV Poli(oksi-1,2-etandil), α-(2-propilheptil)-ω-hidroksi- (CAS: 160875-66-1) NAMENA Koncentrovano sredstvo za odmašćivanje zaprljanih površina. OSOBINE Sredstvo je tečne konzistencije, viskozna, bistra, prozorna tečna masa, žute boje, homogenog sastava koji lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući, jako izražen na limun. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Pre upotrebe uvek ispitajte sredstvo na manje vidljivom delu površine kako bi se uverili da je sigurno za površinu. Prskajte direktno na površinu koju želite da očistite, ostavite da deluje 2-3 minuta i obrišite sunđerom ili krpom. Isperite vodom i obrišite krpom. Ponovite postupak ako je potrebno. Nije pogodno za staklo, keramičke površine, halogene rerne, vruće ili oštećene površine. Dozirajte snagu odmašćivača. 1 prskanje na mokru krpu za lagano čišćenje prljavština i prašina u kuhinji. 2-3 prskanja rasporedite po površinama za srednje jako čišćenje i nakon toga isperite vodom. 4-5 prskanja direktno na površinu za čišćenje jako masnih površina. Pustite da se natopi 5 minuta. Nakon toga isperite vodom. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 750 ml – 12 kom. OBAVEŠTENJE O OPASNOSTI Dovodi do teškog oštećenja oka. MERE PREDOSTROŽNOSTI Čuvati van domašaja dece u originalnoj ambalaži i odvojeno od hrane, pića i hrane ža životinje. Nositi zaštitne rukavice/zaštitne naočari. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Hitno pozvati centar za kontrolu trovanja ili se obratiti lekaru. Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju.
glow-sredstvo-protiv-kamenca
Zatvori

Sredstvo protiv kamenca

SASTAV Sadrži hlorovodoničnu kiselinu, fosfornu kiselinu. NAMENA Glow sredstvo protiv kamneca je idealan za čišćenje površina od nerđajućeg čelika, aluminijuma, keramike, stakla, plastike. OSOBINE Sredstvo je tečne konzistencije, zelene boje, homogenog sastava. Miris je prijatan, intenzivan i jako izražen. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Za otporne naslage kamenca: naprskati Glow sredstvo protiv kamenca direktno na površinu koja se čisti i pustiti da deluje nekoliko minuta. Isprati obilno vodom i ako je potrebno ponoviti postupak. Za mrlje od vode i izgubljeni sjaj: sipati Glow sredstvo protiv kamenca na vlažnu krpu ili direktno na površinu koja se čisti. Prebrisati, obilno isprati vodom. Za najsjajniji efekat posle ispiranja uvek osušiti površinu. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 750 ml-12 kom Obaveštenja o opasnosti Dovodi do teškog oštećenja oka. Izaziva iritaciju kože. Mere predostrožnosti Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice/zaštitne naočare. Hitno pozvati Centar za kontrolu trovanja ili se obratiti lekaru. AKO DOSPE NA KOŽU: Oprati sa puno sapuna i vode. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Sadrži: 4,7,7-trimetil-8-oksabiciklo (2,2,2) oktan. Može da izazove alergijsku reakciju.
glow-wc-sanit-gel
Zatvori

WC sanit gel

SASTAV fosforna kiselina, limunska kiselina 5-15%, nejonski surfaktant < 5%, miris, boja. NAMENA Glow wc sanit gel fresh je snažno tečno sredstvo za čišćenje toaleta (bazirano na kiselini). Glow wc sanit gel čini vaš toalet blistavim i čistim, pošto njegova snažna formula efikasno uklanja nečistoću i kamenac. OSOBINE Glow wc sanit gel fresh je homogena, lako pokretljiva tečnost, plavo-zelene boje, intenzivnog prijatnog mirisa. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Prilikom čišćenja šolja dozirati sredstvo nerazblaženo ispod ivice. Protiv jake nečistoće naneti i ostaviti sredstvo da deluje 15 min, zatim istrljajte četkom i nakon pranja isperite. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 750 ml – 12 kom. Obaveštenja o opasnosti Dovodi do jake iritacije oka. Mere predostrožnosti Čuvati van domašaja dece. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitne rukavice /zaštitne naočare. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/mišlјenje. Sadrži: 4,7,7-trimetil-8-oksabiciklo (2,2,2) oktan. Može da izazove alergijsku reakciju.
Zatvori

WC sanitar

SASTAV hlorovodonična kiselina <5%, nejonski surfaktant < 5%, miris, boja. NAMENA WC sanitar je koncentrovano sredstvo za čišćenje sanitarija od
glow-tecni-abraziv
Zatvori

Tečni abraziv

SASTAV anjonski surfaktant <5%, nejonski surfaktant < 5%, konzervans, miris, boja. NAMENA Glow tečni abraziv je sredstvo namenjeno za čišćenje grubih površina. Površinski aktivne komponente osiguravaju visoku efikasnost pranja kod grubih zaprljanja. OSOBINE Glow tečni abraziv je tečne konzistencije, gusta viskozna, neprozirna tečna masa, bele boje homogenog sastava. Na dodir se osete abrazivna zrnca. Miris je prijatan, nežan blag, sa blagom notom mirisa na limun. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Glow tečni abraziv naneti na površinu uz pomoć mokrog sunđera ili krpe, potom samo prebrisati i nežno isprati. Pre upotrebe na osetljivim površinama probati na manje vidljivom delu i isprati odmah posle upotrebe izbegavajući jako trljanje. Ne koristiti na linoleumu i tekstilu. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 500 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 500 ml – 16 kom. Obaveštenja o opasnosti Izaziva iritaciju kože. Dovodi do jake iritacije oka. Mere predostrožnosti Čuvati van domašaja dece. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitne rukavice. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje. Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju.