Prikazani svi od ukupno 15 rezultata

Prikaži bočnu traku
Prikazati 10 25 35
Zatvori
Zatvori

Sredstvo za staklo sa pumpicom

SASTAV nejonski surfaktanti <5 %, alkohol 5- 15 %, konzervans, miris, boja. NAMENA Tečno sredstvo za čišćenje staklenih površina. OSOBINE Glow sredstvo za čišćenje staklenih površina je tečnost azurno plave boje sa prijatnim mirisom. Sastav tečnosti je takav da omogućava efikasno pranje i ne oštećuje staklenu površinu, čisti prljavštinu sa stakla, lako se ispira, ne oštećuje gumu, boju i metal. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Nanosi se prskanjem, raspršivanjem i brisanjem. PAKOVANJE 750 ml sa pumpicom Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 750 ml – 12 kom. Mere predostrožnosti Ako je potreban medicinski savet, sa sobom poneti ambalažu ili etiketu proizvoda. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe pročitati informacije na etiketi.
glow-podoper
Zatvori

Podoper

SASTAV anjonski surfaktant <5%, konzervans, miris, boja. NAMENA Koncentrovano sredstvo za pranje podova. OSOBINE Glow sredstvo za podove je koncentrovano univerzalno sredstvo za pranje i dezodoraciju svih tvrdih, perivih površina (svih podova, podnih obloga, pločica, stepeništa i holova, hala, skladišta, itd). Prijatnog je i osvežavajućeg mirisa. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Glow sredstvo za pranje podova je koncentrovano sredstvo. Pre upotrebe se razblažuje čistom vodom u razmeri 1:20. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom. Obaveštenja o opasnosti Izaziva iritaciju kože. Dovodi do jake iritacije oka. Čuvati van domašaja dece. Mere predostrožnosti Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitne rukavice. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje. Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju.
glow-odmašćivač
Zatvori

Odmašćivač

SASTAV Poli(oksi-1,2-etandil), α-(2-propilheptil)-ω-hidroksi- (CAS: 160875-66-1) NAMENA Koncentrovano sredstvo za odmašćivanje zaprljanih površina. OSOBINE Sredstvo je tečne konzistencije, viskozna, bistra, prozorna tečna masa, žute boje, homogenog sastava koji lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući, jako izražen na limun. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Pre upotrebe uvek ispitajte sredstvo na manje vidljivom delu površine kako bi se uverili da je sigurno za površinu. Prskajte direktno na površinu koju želite da očistite, ostavite da deluje 2-3 minuta i obrišite sunđerom ili krpom. Isperite vodom i obrišite krpom. Ponovite postupak ako je potrebno. Nije pogodno za staklo, keramičke površine, halogene rerne, vruće ili oštećene površine. Dozirajte snagu odmašćivača. 1 prskanje na mokru krpu za lagano čišćenje prljavština i prašina u kuhinji. 2-3 prskanja rasporedite po površinama za srednje jako čišćenje i nakon toga isperite vodom. 4-5 prskanja direktno na površinu za čišćenje jako masnih površina. Pustite da se natopi 5 minuta. Nakon toga isperite vodom. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 750 ml – 12 kom. OBAVEŠTENJE O OPASNOSTI Dovodi do teškog oštećenja oka. MERE PREDOSTROŽNOSTI Čuvati van domašaja dece u originalnoj ambalaži i odvojeno od hrane, pića i hrane ža životinje. Nositi zaštitne rukavice/zaštitne naočari. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Hitno pozvati centar za kontrolu trovanja ili se obratiti lekaru. Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju.
glow-sredstvo-protiv-kamenca
Zatvori

Sredstvo protiv kamenca

SASTAV Sadrži hlorovodoničnu kiselinu, fosfornu kiselinu. NAMENA Glow sredstvo protiv kamneca je idealan za čišćenje površina od nerđajućeg čelika, aluminijuma, keramike, stakla, plastike. OSOBINE Sredstvo je tečne konzistencije, zelene boje, homogenog sastava. Miris je prijatan, intenzivan i jako izražen. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Za otporne naslage kamenca: naprskati Glow sredstvo protiv kamenca direktno na površinu koja se čisti i pustiti da deluje nekoliko minuta. Isprati obilno vodom i ako je potrebno ponoviti postupak. Za mrlje od vode i izgubljeni sjaj: sipati Glow sredstvo protiv kamenca na vlažnu krpu ili direktno na površinu koja se čisti. Prebrisati, obilno isprati vodom. Za najsjajniji efekat posle ispiranja uvek osušiti površinu. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 750 ml-12 kom Obaveštenja o opasnosti Dovodi do teškog oštećenja oka. Izaziva iritaciju kože. Mere predostrožnosti Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice/zaštitne naočare. Hitno pozvati Centar za kontrolu trovanja ili se obratiti lekaru. AKO DOSPE NA KOŽU: Oprati sa puno sapuna i vode. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Sadrži: 4,7,7-trimetil-8-oksabiciklo (2,2,2) oktan. Može da izazove alergijsku reakciju.
glow-wc-sanit-gel
Zatvori

WC sanit gel

SASTAV fosforna kiselina, limunska kiselina 5-15%, nejonski surfaktant < 5%, miris, boja. NAMENA Glow wc sanit gel fresh je snažno tečno sredstvo za čišćenje toaleta (bazirano na kiselini). Glow wc sanit gel čini vaš toalet blistavim i čistim, pošto njegova snažna formula efikasno uklanja nečistoću i kamenac. OSOBINE Glow wc sanit gel fresh je homogena, lako pokretljiva tečnost, plavo-zelene boje, intenzivnog prijatnog mirisa. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Prilikom čišćenja šolja dozirati sredstvo nerazblaženo ispod ivice. Protiv jake nečistoće naneti i ostaviti sredstvo da deluje 15 min, zatim istrljajte četkom i nakon pranja isperite. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 750 ml – 12 kom. Obaveštenja o opasnosti Dovodi do jake iritacije oka. Mere predostrožnosti Čuvati van domašaja dece. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitne rukavice /zaštitne naočare. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/mišlјenje. Sadrži: 4,7,7-trimetil-8-oksabiciklo (2,2,2) oktan. Može da izazove alergijsku reakciju.
Zatvori

WC sanitar

SASTAV hlorovodonična kiselina <5%, nejonski surfaktant < 5%, miris, boja. NAMENA WC sanitar je koncentrovano sredstvo za čišćenje sanitarija od
glow-tecni-abraziv
Zatvori

Tečni abraziv

SASTAV anjonski surfaktant <5%, nejonski surfaktant < 5%, konzervans, miris, boja. NAMENA Glow tečni abraziv je sredstvo namenjeno za čišćenje grubih površina. Površinski aktivne komponente osiguravaju visoku efikasnost pranja kod grubih zaprljanja. OSOBINE Glow tečni abraziv je tečne konzistencije, gusta viskozna, neprozirna tečna masa, bele boje homogenog sastava. Na dodir se osete abrazivna zrnca. Miris je prijatan, nežan blag, sa blagom notom mirisa na limun. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Glow tečni abraziv naneti na površinu uz pomoć mokrog sunđera ili krpe, potom samo prebrisati i nežno isprati. Pre upotrebe na osetljivim površinama probati na manje vidljivom delu i isprati odmah posle upotrebe izbegavajući jako trljanje. Ne koristiti na linoleumu i tekstilu. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 500 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 500 ml – 16 kom. Obaveštenja o opasnosti Izaziva iritaciju kože. Dovodi do jake iritacije oka. Mere predostrožnosti Čuvati van domašaja dece. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitne rukavice. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje. Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju.
sona-kiselina-5-15%
Zatvori

Sona kiselina 5-15 %

SASTAV
Rastvor hlorovodonične kiseline 5-15%.

NAMENA
Sona kiselina je rastvor hlorovodonične kiseline koji se koristi u domaćinstvu za čišćenje sanitarija, zatim čišćenje metala od rđe, masnih zaprljanja, u metalnoj industrji i zanatstvu za odmašćivanje i nagrizanje metalnih površina.

OSOBINE
Sona kiselina je tečne konzistencije, bezbojna, viskozna, prozirna tečna masa, homogenog sastava. Miris je intenzivan i jako izražen na hlorovodoničnu kiselinu, neprijatan, agresivan, svojstven vrsti proizvoda.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Manju količinu sone kiseline sipati u sanitarni uređaj i čistiti krpom ili četkom. Posle čišćenja isprati vodom. Crni metal čistiti nanošenjem ili potapanjenjem u kiselinu, zatim isprati vodom i zaštititi od korozije. Ispražnjenu bocu treba isprati vodom i tek potom istu odložiti u kontejner za otpad.

PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom.

OBAVEŠTENJA O OPASNOSTI
Izaziva iritaciju kože. Dovodi do jake iritacije oka. Može da izazove iritaciju respiratornih organa.
Mere predostrožnosti:
Nositi zaštitne rukavice. Ako dođe do iritacije kože: Potražiti medicinski savet/mišljenje. Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Skladištiti pod ključem. Odlaganje sadržaja / ambalaže u skladu sa nacionalnim propisima.
Rastvor sone kiseline se neutralize lužinom.

cevtok
Zatvori

Cevtok

Koncentrovano sredstvo za odčepljenje i čišćenje odvoda SASTAV 15-30% natrijum hidroksid.

NAMENA Cevtok je sredstvo za rastvaranje masnoće i drugih organskih materija u slivnicima.

OSOBINE
Cevtok je viskozna, bistra, bezbojna prozirna tečnost, homogenog sastava. Miris je jako izražen, intenzivan, svojstven ovoj vrsti proizvoda.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Pri potpunom zapušenju cevi sipati 2-3 supene kašike sredstva u slivnik, sačekati 15-30 minuta i pustiti da teče hladna voda u odvod.

PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju: 1000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom

UPOZORENJE
Ne sme se upotrebljavati za pranje tela. Ne upotrebljavati za veš mašine i toalet šolje. Nagriza obojene površine. Izaziva teške opekotine kože i oštećenje oka.

Mere predostrožnosti: Čuvati van domašaja dece. Ne udisati paru. Nositi zaštitne rukavice /zaštitne naočare.
AKO SE PROGUTA: Isprati usta. Ne izazivati povraćanje.
AKO DOSPE NA KOŽU (ili kosu): Odmah skinuti svu kontaminiranu odeću. Isprati kožu vodom/tušem.
AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Skladištiti pod ključem. Odlaganje sadržaja/ambalaže u skladu sa nacionalnim/međunarodnim propisima.
Napomena:čuvati dobro zatvoreno na mestu nepristupačnom deci.

bella-varikina
Zatvori

Varikina (bella)

SASTAV Natrijum hipohlorit, rastvor 5% aktivnog hlora. NAMENA Bella se koristi za izbeljivanje tekstila pamučnog sastava. U slučaju kada obojena zaprljanja ostanu nakon normalnog procesa pranja rublja, BELLA efikasno izbeljuje. Koristi se dosta u domaćinstvu, tekstilnoj industriji kao i u servisnim perionicama rublja. Bella se ne koristiti za izbeljivanje obojenih tkanina, kao i rublja od vune, svile i sintetike. OSOBINE Tečne konzistencije, neprozirna tečna masa, homogenog sastava, bezbojna do bledo žute boje. Miris je jako izražen, intenzivan, malo se oseća prisutan miris hlora. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Bella je koncentrovan rastvor natrijum hipohlorita koji pre upotrebe treba razblažiti vodom. Radni rastvor za izbeljivanje rublja se priprema tako što se u 10-15 litara mlake vode ulije 100-150 ml proizvoda. Rublje ostaje potopljeno 2-3 sata. U hladnoj vodi ovo vreme iznosi 4-6 sati. PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom UPOZORENJE Osobe sa osetljivom ili oštećenom kožom treba da izbegavaju duži kontakt sa ovim proizvodom. Izaziva teške opekotine kože i oštećenje oka. Veoma toksično po živi svet u vodi. U kontaktu sa kiselinama oslobađa toksičan gas. Mere predostrožnosti: Čuvati van domašaja dece. Izbegavati ispuštanje / oslobađanje u životnu sredinu. Nositi zaštitne rukavice / zaštitnu odeću / zaštitne naočare / zaštitu za lice. AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. Skladištiti pod ključem.Odlaganje sadržaja /ambalaže u skladu sa nacionalnim propisima.