Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Prikaži bočnu traku
Prikazati 9 24 36
Zatvori

Duel prašak za veš

Duel deterdženti sadrže brižljivo odabrane mirisne note, sredstva za beljenje veša na bazi aktivnog kiseonika, komponente za omekšavanje vode i garant su efikasnog pranja uz znatnu uštedu pri doziranju.
Zatvori

Duel omekšivač rublja

DUEL Omekšivači rublja su proizvedeni po najstrožim standardima kvaliteta, autentičnih mirisa i izvanrednih performansi. Koncentrovani su, olakšavaju peglanje, neutrališu statički elektricitet i oplemenjuju tkaninu, čineći je prepoznatljivom po savršenoj mekoći.
merix-prasak-za-ves
Zatvori

Merix prašak za veš

Merix deterdženti se mogu naći u različitim mirisnim notama od gorske svežine do mirisa mora i predivnog mirisa jorgovana.
glow-omeksivac-rublja
Zatvori

Glow omekšivač rublja

SASTAV katjonski surfakant <5%, konzervans, boja. NAMENA Glow omekšivač je tečno sredstvo koje se koristi za oplemenjivanje rublja i tkanina napravljenih od vunenog, pamučnog, svilenog i ostalog sintentičkog vlakna. OSOBINE Glow omekšivač sa svojom efikasnom formulom naročito je dobar za vunene, pamučne i svilene tkanine. Omekšivač daje rublju mekoću, prijatan miris, olakšava peglanje i neutrališe statički elektricitet. UPUTSTVO ZA UPOTREBU Za ručno pranje sipati 40-50 mL na 10 L vode. Za mašinsko pranje sipati 50 mL u poslednju vodu za ispiranje. PAKOVANJE U prodaji se može naći u 2 pakovanja: 1000 ml i 2000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 2000 ml – 8 kom.